Laboratorievejledningen

Prøvetagning og Laboratorie - Bornholms Hospital

Alle A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

Parathyrin [PTH];P

Importeret fra tidligere system. Indhold med forbehold for konverteringsfejl
Navne
Parathyrin [PTH](µmol/L);P
Parathyrin [PTH];P
P-Parathyrin [PTH]
Koder
NPU03028
PTH (version 7)
Udførende laboratorium
Ugentligt
PTH
Enhed: pmol/L
1,1 - 7,1
Præanalytisk generelt
1,5 mL (min. 1 mL)
EDTA-plasma
Stregkode med prøvenummer
Holdbarhed
Opbevares på frys.
Præanalytisk, hospital
Prøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, b
1 stk lilla3S

lilla3S thumb 3 mL. K2EDTA. Lilla prop med sort ring.

Præanalytisk, praksis
1 stk 3 Lilla/Sort

lilla3S thumb 3 mL. K2EDTA. Lilla prop med sort ring.

1 mL
Opbevares på frys.
7
lilla3S
3 Lilla/Sort
0 (intet)
0 (intet)
0 (intet)
0 (intet)