Prøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, bPrøven skal centrifugeres, afpippeteres og fryses før analysering. Afpipetteringen skal ske senest 8 timer efter prøvetagning. Optil 24 timers holdbarhed ved 2-8 grader for afpipetterede prøver.
Prøver taget i praksis og indbragt med transportordningen, b
3 mL. K2EDTA. Lilla prop med sort ring.